Lista 12, kandidat 3

Danes se zaključuje kampanja za lokalne volitve. Rad bi vas samo še enkrat spomnil, da kandidiram. Za kaj se zavzemam, kaj o stvareh mislim, kaj se mi zdi pametno in kaj neumno, ste lahko brali že vsaj tri leta. Če boste tule pobrskali malo naokrog, boste našli tudi konkretne predloge in stališča o ljubljanskih zadevah. Ko sem med to kampanjo kakšne stvari videl bolj od blizu, sem samo še bolj prepričan, da brez sprememb Ljubljana ne more naprej.

Strinjam se z ocenami, da je bila kampanja mirna, skoraj dolgočasna. Skušal sem biti konstruktiven in se izogibati negativni. To je v primeru, ko nasprotnik nudi obilje gradiva za kritiko, ni niti mogoče niti obvezno. Tudi medijem se zdi zanimiv prepir, ne pa debata o tem, ali bi imeli P+R parkirišče na Brezovici ali pri Dolgem mostu, ali bi imeli 4 ali 6 pasovno Dunajsko ipd. Da sem se grizel v jezik, bom dokazal tudi tako, da bom šele prihodnji teden na blogu objavil članka "Jogurtna revolucija po ljubljansko" in "Politične vrednote rdeče". (slednji nima nobene zveze z oblekami ge. Metke Tekavčič :)

Prosim za preferenčni glas

Če se vam zdi koristno, da sedim v mestnem svetu, obkrožite listo SDS pod številko 12. Če bi mi radi sporočili, da nisem tam samo zato, ker sem pač visoko na listi SDS, Vas prosim za preferenčni glas. V okence poleg liste št. 12 zapišite številko 3.

Hvala.